Farging av vipper 490,-

farging av vipper og bryn  inkl. forming 625,-

farging av bryn inkl. forming 445,-

farging av bryn 380,-

Vippeløft med Lashfiller inkludert farge 1025,-

Vippeløft med Lashfiller er det sunneste vippeløft-systemet på markedet! Ved å avslutte behandlingen med et biokjemisk serum (Lashfiller) kan vi garantere opptil 24% tykkere, fyldigere vipper ved gjevnlige behandlinger. Man får også 30% økt kurve på vippene som vokser ut etter hver behandling.

Vi inkluderer også alltid vippefarge ved vippeløft-behandling. Lojalitet-rabatt gis også ved bestilling av ny time etter endt behandling. Behandlingen utføres av sertifisert InLei-artist og tar ca 1 time.

Vippeløft med Lashfiller 4 uker refill inkludert farge 825,-

Vippeløft med Lashfiller 8 uker refill inkludert farge 925,-

BrowBomber Brynlaminering 895,-

BrowBomber Brynlaminering er en videreutvikling av vanlig brynlaminering. Likhetene er at man bruker produkter for å endre hårstrukturen, som får hårene til å legge seg slik man vil. Dette vil resultere i ryddigere, fyldigere, og mer symmetriske bryn.

Forskjellen er at behandleren har gjennomgått et mye grundigere kurs, og at man avslutter behandlingen med BrowBomber-Butter, som er en sammensetning av forskjellige oljer som fremmer hårvekst, og som derfor gir næring til både hud og hår.

Resultatet av selve lamineringen holder i ca 8 uker, mens form og farge holder i ca 4 uker. Det er derfor anbefalt å gjøre behandling hver fjerde uke, og å gjøre brynlaminering annenhver gang. Behandlingen utføres av sertifisert InLei-artist og tar ca 1 time.

 

Brynsfarge med Henna

Brynsfarge med Henna er en naturlig farge, Henna-pulveret blandes ut med væske og legges lagvis, flott alternativ til vanlig farge dersom man har hull i brynet, da fargen fester seg bedre i huden, og varer lengre i håret enn vanlig farge gjør. Behandlingen tar ca 1 time, og varer alt ifra noen dager til to uker i huden, og 3-6 uker i håret, avhengig av hudtype. 745,-

Makeup dag 25 minutter kr 590,-

Makeup aften 45 minutter 750,-

Brudemakeup inkl. prøvekmakeup 1400,-

HUD OG FOTKLINIKKEN

Saksviktunet 1,
7562 SAKSVIK