Misfornøyd med øyenbrynene dine? Microblading  eller PMU brynstatovering kan være svaret.

Pris

Microblading eller PMU brynstatovering (inkludert en refill innen 4-6 uker)  5350,-

Microblading med nano-shading/combo-bryn (inkludert en refill innen 4-6 uker) 5850,-

Årlig refill 1950,-

Over 24 mnd eller at formen er borte eller ikke tydelig nok er det  ikke en touch-up lengre og regnes som førstegangs behandling.

 

Men, hva er microblading egentlig?

Microblading er den nyeste formen for øyenbryns tatovering innen Permanent Make-up (PMU), som bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne hår.  Teknikken  utføres med microsmå knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår.

Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker som ligner små hårstrå i mellom dine egne hår, eller der det skulle vært hår. Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn.

Microblading og PMU bryn består av en to-delt prosess. Rett etter første behandling ser fargen 40-60% mørkere ut, denne fargen vil falme og man kommer tilbake for en påfyll mellom 4-8 uker etter første behandling.

BEHANDLINGEN ANSES IKKE SOM FERDIG FØR ETTER PÅFYLLINGSTIMEN, 4-8 UKERS TID ETTER FØRSTE BEHANDLING.

Microblading med nano-shading (skyggelegge teknik) er en perfekt måte å gi dine mikrobladede bryn et naturlig utseende som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å skyggelegge brynene med makeup. Her er det vanlig å bruke to forskjellige brynfarger, en lysere enn den andre. Det ser mer naturlig ut enn ensfargede bryn, og er det siste innenfor semi-permanent makeup.

 

Tradisjonel PMU/permanent sminke bryn

I motsettning til microblading,  PMU bruker vi en elektrisk drevet maskin som brukes av tatoveringsartister/permanente sminkeartister
Maskinen består av enten en nål eller en gruppering av flere nåler som setter pigmentet under huden
Permanent sminke legger mer pigment under huden enn microbladingsteknikken
Permanent sminke kan varer vanligvis lengre enn microblading og krever ikke like mye opprykk i år etter den opprinnelige prosedyren
«Hairstroke» -teknikken brukes ofte i permanent sminke for å skape et naturlig utseende, og oppnå resultater som ser like naturlig ut som microblading.

Gjerne kom innom for et uforpliktende konsultasjon.

 

Har du spørsmål? Les mer her

 
 
 
 
  

 

 

HUD OG FOTKLINIKKEN

Saksviktunet 1,
7562 SAKSVIK