Microblading

      Misfornøyd med øyenbrynene dine? Microblading kan være svaret.

Pris

Microblading (inkludert en refill innen 4-6 uker)  4500,-

Microblading med nano-shading (inkludert en refill innen 4-6 uker) 5500,-

Årlig refill innen 12 mnd 1500,-

Refill innen 12-18 mnd 2000,-

Over 18 mnd eller at formen er borte eller ikke tydelig nok er det  ikke en touch-up lengre og regnes som førstegangs behandling.

 

Men, hva er microblading egentlig?

Microblading er den nyeste formen for øyenbrynstatovering som bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne hår. Teknikkenutføres med microsmå knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår.

Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker som ligner små hårstrå i mellom dine egne hår, eller der det skulle vært hår. Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Microblading ligger mer overfladisk i epidermis en tradisjonelle Permenent Make-Up/PMU (utfores med nål) og sjansen for å få blødning av fargen under huden er utrolig liten

Microblading består av en to-delt prosess. Rett etter første behandling ser fargen 40-60% mørkere ut, denne fargen vil falme og man kommer tilbke på en påfyll etter fire uke. Påfyllingstimen er inkludert i prisen. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter påfyllingstimen etter 4 ukers tid.

Microblading med nano-shading (skyggelegge teknik) er en perfekt måte å gi dine mikrobladede bryn et naturlig utsiende som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å skyggelegge brynene med makeup. Her er det vanlig å bruke to forskjellige brynfarger, en lysere enn den andre. Det ser mer naturlig ut enn ensfargede bryn, og er det siste innenfor semi-permanent makeup.

Har du spørsmål? Les mer på http://hud-fot.no/permanent-sminke-microblading-faq/