Blush tatovering på leppene

HVA ER EN BLUSH-TATOVERING PÅ LEPPENE?

Blush-tatovering på leppene eller lip blush brukes for å fremheve leppenes naturlige form, symmetri og farge. Pigment vil påføres for å gi leppene dine bedre definisjon og for å skjule skavanker. Pigmentet vil være spesiallaget for deg, etter din hudtone og dine preferanser.

Leppene dine vil se ut som om at du har på leppestift den første dagen, deretter vil de gradvis bli lysere i fargen og se mer naturlig ut. Til slutt trenger du bare bittelitt lip-gloss eller leppepomade for at leppene skal se vakre ut 24/7.

Om du er spesielt utsatt for forkjølelsessår kan leppe-tatovering resultere i utbrudd. Vi ber våre klienter om å ta deres foreskrevne anti-viral medisiner et par dager før behandlingen, samt etter behandlingen, for å forebygge slike forkjølelsessår.

Om du har et utbrudd eller noen annen type skrape/kvise, ber vi om at du utsetter timen din.

Ikke alle kan ta blush-tatovering på leppene, derfor er det viktig at du kommer innom for en gratis konsultasjon før du booker en time.

 

PRISER:

3400,- * (NOK)
(*Påfyllingstime ikke inkludert)

​Første påfylling, innen 3 måneder: 1950 kr (NOK)

Ellers:

3-12 måneder – 2140,- (NOK)
12-24 måneder – 2675,- (NOK)
24-36+ måneder – 3400,- (NOK)

 

HVA KAN DU FORVENTE?

* Det kan oppstå moderate hevelser, rødhet og blåmerker de første 3 dagene.

* Om du får hevelser, bruk en pose is i maks 15 minutter av gangen for å redusere hevelsen.

* Mens leppene gror skal det være minimalt med skorpedannelse og avflassing. Om du får skorper eller at huden flasser litt av, ikke plukk på det og la det løsne av seg selv. Dette forekommer vanligvis innen de 3 første dagene i gro-prosessen.

* Forvent at fargen lysner med 50-70% innen gro-prosessen er over.

* Fargen kan oppleves ujevn i de forskjellige gro-stadiene. Vær tålmodig. Dette er en prosess som ikke gir umiddelbart resultat.

* Blekket som brukes i permanent sminke er ikke det same som brukes på kroppen når man tar “vanlig” tatovering, og den er ikke designet for å holde like lenge som ordinært tatoveringsblekk. Permanent sminke lysner med tiden og forventes å vare i 2-5 år før det trengs påfyll. Påfyll for å vedlikeholde fargen/resultatet anbefales.

* Det kan ta 2 behandlinger for å oppnå det nivået av fargemetning du ønsker. Påfyll er ikke inkludert i prisen av den første Blush-tatoveringsprosedyren.

FØR- OG ETTERBEHANDLING AV LEPPE-TATOVERINGEN

Før prosedyren:

Det er viktig å passe på at leppene dine ikke er tørre før prosedyren. Dersom de er tørre må vi utsette timen og depositumet ditt vil være tapt. Du burde skrubbe leppene 3 dager før timen for å fjerne død hud. Du kan bruke en leppe-skrubb eller lage din egen ved å blande litt honning og brunt sukker. Uken før timen må du tilføre så mye fukt til leppene dine som mulig (jeg anbefaler å bruke Aquaphor).

*VIKTIG*
Forkjølelsessår er en risiko som følger leppe-tatovering. Om du har hatt forkjølelsessår tidligere anbefaler vi at du drar til legen og får anti-viral ((Valtrex) medisin før du gjennomfører noen leppe-prosedyre, for å minske sjansene for utbrudd. Selv om du ikke har hatt forkjølelsessår før anbefaler jeg alle kundene mine å ta Lysin (aminosyre) 2 uker før timen og de første 2 ukene etter timen, for å redusere risikoen.

Etter prosedyren:

Leppene dine vil føles hovne og veldig tørre etter behandlingen. Smør leppene med en salve flere ganger daglig. Dette skal gjøres minst 14 dager etter behandlingen. Ikke la leppene dine bli tørre, da det kan ha innvirkning på den ferdige fargen. Om leppene føles tørre i løpet av dagen, smør dem med gode mengder salve. Bare trykk det lett på huden, ikke gni det inn.

Brukt alltid en ren Q-tips, ikke fingrene, for å påføre salve på leppe-området. Dette vil redusere risikoen for infeksjon.

Etter at leppene ikke lenger er ømme å ta på kan de bli flassete. Dette er normalt og forventet. Ikke plukk eller klø på dem, da det kan kraftig redusere mengden pigment som absorberes. Unngå direkte sollys og solarium både før og etter behandlingen. Vær påpasselig med å bruke sun-block etter at leppene er ferdig grodd. Ikke bruk noen slags produkter med Glykol-, Hydroxy- eller frukt-syrer på leppene. Unngå direkte vanntrykk, svømmebasseng og andre vannmasser frem til leppene er ferdig grodd. Du kan begynne å bruke leppestift igjen så fort leppene er ferdig grodd. Rødhet, hevelse, ømhet og tørrhet er alle vanlige bivirkninger etter prosedyren og vil minke etter tid. Unngå oljete, salt eller syrlig mat og alkohol under gro-prosessen.

Leppene er en muskel og kan trenge en touch-up for å fullføre hele prosedyren. Leppene er uforutsigbare. Noen klienter vil oppleve å få en veldig sterk farge når leppene er ferdig grodd, andre klienter vil få en svakere farge. Dette varierer veldig fra person til person. Klienter med sol-skader, arr-dannelse (fra skader eller blemmer) og klienter med implantater kan oppleve å få svake resultater. Hyperpigmentering kan skje på en hvilken som helst klient, helt uten forvarsel. Om du tidligere har hatt blemmer, forkjølelsessår eller vannkopper anbefaler vi deg å dra til legen og få anti-viral medisin for å forebygge utbrudd. Følg alle instruksene for før- og etterbehandling etter alle leppe-prosedyrer. Påfyll må bestilles med 30-45 dagers mellomrom fra første behandling for å hjelpe med fargebevaringen.

Vær oppmerksom på: Leppene gror i 3 faser: for mørk – for lys – helt perfekt. Dette tar ca. en måned (4 uker). Vennligst unngå all slags friksjon på leppe-området.

 

 

Har du spørsmål? Les mer på https://clementine.no/permanent-sminke-microblading-faq

HUD OG FOTKLINIKKEN

Saksviktunet 1,
7562 SAKSVIK