Vippe extentions

Det kan i dag være forrvirrende å velge mellom alle de forskjellige typene behandlinger innen vippeextensions man finner på markedet i dag.  På Hud & fotklinikken tilbyr vi en rekke behandlinger innen extensions;  Klassiske vippeextensions, Volum vipper, og også en blanding av de overnevnte som vi kaller for Mixed Combination.

KLASSISKE VIPPEEXTENSIONS

Vippe – extensions er en populær behandling med produkter som forlenger og gir et mer volumøst utseende på dine naturlige vipper. Ett og ett hårstrå av syntetiske silkefiber-vipper, som er buet for å gjenskape et naturlige utseendet, blir limt på en og en. Dette gir lange, vakre og fyldige vipper. Øyevippe extensions er perfekt for å fremheve dine øyne, gir en fresh følelse hver dag og du slipper å bruke mascara, eller til en spesiell anledning hvor du ønsker det lille ekstra. Perfekt for deg med en travel og aktiv hverdag!

VOLUM VIPPEEXTENSIONS

Russiske volum vipper er fyldigere og lettere vipper i forhold til klassiske vippeextensions. Volum teknikken startet i Russland og har tatt vippeextensions videre til et nytt nivå av mykhet og volum i tillegg til at den ikke skader de naturlige vippene.

Forskjellen mellom klassiske og volum vipper er at ved bruk klassiske vippeextensions er det kun 1 vippeextension festet til 1 naturlig øyenvippe, mens volum teknikken tillater oss å feste 2 – 8 vipper på 1 naturlig øyenvippe. Det er helt trygt med volum vippeextensions, de fleste har naturlige vipper som er i stand til å tåle 2D volum og noen kan tåle opptil 8D volum. Dette baseres på helsen til dine naturlige vipper og vil bli vudert i konsultasjonen før påføring.

Ved bruk av volum teknikken er fokuset på å skape volum. Om volumextensionsene er for lange, blir det ekstra vekt for dine naturlige vipper og sjansen for at de faller av tidligere øker. Om du ønsker lange vippeextensions, er individuelle vippeextensions valget for deg.

Har du klassiske vipper på fra før av? Det er ikke noe problem, vi kan fylle på med volum vipper på din neste påfyll om du ønsker å prøve.

Behandlingsinformasjon

Møt alltid til vippetimen din uten mascara på vippene. For optimalt feste bør du vere uten mascara samme dag som behandlingen utføres, og gjerne dagen før. Etter behandling: Unngå vann, varm damp, solarium og svette etter trening i 48 timer, for optimalt feste og holdbarhet av vippene.

 

Etterfyll

Våre natulrige vipper har en syklus på ca.90 dager. For å holde vedlike fyldige fine vipper bør de etterfylles etter 3 til 4 uker. Noe lengre med voulm.

Gjennomsnittlig har du 120 vipper per øye og du mister ca. 2 til 5 vipper hver dag.

1 uke – ca 21 vipper

2 uker – ca 42 vipper

3 uker- ca 63 vipper.

Utdannelse

Behandlingene utføres av utdannet master vippestylist

Grunnkurs Klassisk Vippe extensions i 2009 ved NovaLash Trondheim.

Master Class Russian og Klassisk i 2016 ved LashBar Oslo.

Neglterapeut (2009) Ved NailIt Neglestudio Trondheim.

Garanti

Første uken etter du har fått nytt sett vippe-extensions, gir vi deg gratis justering i tilfelle du skulle trenge det.

Velkommen!